(NsOC)QÆALXNA PEDAGOGÆKA (B:s)E (NP)QÆDRU^NIK (B/s)E - )Qã(NWTUH(B, (NmIKOLA bORISOWI^(B,s)E; (NsERD@K(B, (No(B. (Np(B.s ((NkI)QÇW (B:s)E (Nmaup(B,s, 2003)
(Nw P)QÆDRU^NIKU ROZGLQDA@TXSQ SOCÆALXNO(B-(NPEDAGOGÆ^NÆ MEHANÆZMI SPRIQNNQ DEMOKRATI^NOMU SAMORUHOWÆ TA SAMOROZWITKU SUSPÆLXSTWAs)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NsOC)QÆALXNA PEDAGOGÆKAs)E -- (Np)QÆDRU^NIKIs)E; (NSOC)QÆALXNA PEDAGOGÆKAs)E; (NSOC)QÆALXNE WIHOWANNQs)E; (NPRINCIPI SAMOROZWITKU SUSP)QÆLXSTWAs)E; (NSOC)QÆALÆZACÆQ OSOBISTOSTÆs)E; (NOSOBIST)QÆSTX SOCÆALXNOGO PEDAGOGAs)E; (NNAW^ANNQ PERSONALUs; (NUPRAWL)QÆNSXKÆ RÆ[ENNQs)E; )QÆ(NNFORMACÆJNIJ PROSTÆRs)E