(NaNAL)QÆZ(B, (NPLANUWANNQ(B, (NKONTROLX QK FUNKCÆÇ UPRAWLÆNSXKOÇ DÆQLXNOSTÆ KERÆWNIKA DO[KÆLXNOGO NAW^ALXNOGO ZAKLADU (B:s)E (NNAW^ALXNO(B-(NMETODI^NIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NrOMAN@K(B, )Qæ(NRINA aNATOLÆÇWNA(B,s)E ((NtERNOP)QÆLX (B:s)E (NmANDR)QÆWECX(B,s)E, 2014)
(Nu NAW^ALXNO(B-(NMETODI^NOMU POS)QÆBNIKU ROZKRIWA@TXSQ OSNOWNÆ PITANNQ KERÆWNICTWA DO[KÆLXNIM NAW^ALXNIM ZAKLADOM(B, (NNADA@TXSQ PRAKTI^NÆ PORADI(B, (N]O STOSU@TXSQ ZMÆSTU UPRAWLÆNSXKIH FUNKCÆJ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpEDAGOG)QÆKAs)E -- (NdO[K)QÆLXNAs)E -- (NoRGAN)QÆZACÆQ ROBOTI dnzs)E -- (NuPRAWL)QÆNNQs)E; (NFUNKC)QÆQ PEDAGOGÆ^NOGO ANALÆZUs)E; )QÆ(NNFORMACÆJNO(B-(NANALÆTI^NE ZABEZPE^ENNQs)E; (NMETODI PEDAGOG)QÆ^NOGO ANALÆZUs)E; (NR)QÆ^NIJ PLANs)E; (NDOW)QÆDKA ZA REZULXTATAMI KONTROL@s)E