(NkOREKC)QÆJNA OSWÆTA(B. (NwSTUP DO SPECÆALXNOSTÆ (B:s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NkOLI[K)QÆN(B, (NoLEKSANDR wOLODIMIROWI^(B,s)E ((NsUMI (B:s (NuN)QÆWERSITETSXKA KNIGA(B,s)E, 2020)
(Nu POS)QÆBNIKU WISWÆTL@@TXSQ TEORETI^NÆ OSNOWI KOREKCÆJNOÇ PEDAGOGÆKI(B, ÇÇ (NMETA TA ZAWDANNQ(B, (NOSNOWNÆ ASPEKTI PREDMETNOGO POLQ DÆQLXNOSTÆ(B. (NnADAÃTXSQ PSIHOLOGO(B-(NPEDAGOGÆ^NA HARAKTERISTIKA RÆZNIH KATEGORÆJ DÆTEJ Z PORU[ENNQMI PSIHOFÆZI^NOGO ROZWITKU(B, (NOHARAKTERIZOWANO NAW^ALXNO(B-(NWIHOWNÆ ZAKLADI DLQ DÆTEJ RÆZNIH NOZOLOGÆJ(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B.: (NS(B. 378-385. - (NpREDM(B. (NPOKAV^IK(B: (NS(B. 386-389. - æ(NMENNIJ POKAV^IK(B: (NS(B. 390-391s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NkOREKC)QÆJNA PEDAGOGÆKAs)E; (NPORU[ENNQ ROZWITKU L@DINIs; (NPSIH)QÆ^NIJ ROZWITOK DÆTEJs)E; (ND)QÆTI Z dcps)E; (NSISTEMA NAW^ANNQ D)QÆTEJs)E; (NLOGOPEDI^NA DOPOMOGA D)QÆTQMs)E; )QÆ(NNKL@ZIWNA OSWÆTA DÆTEJs)E; (NSOC)QÆALXNA REABÆLÆTACÆQs)E; (NPROFES)QÆOGRAMA W^ITELQ(B-(NDEFEKTOLOGAs)E