(NsOC)QÆOLOGÆQ (B:s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NvOLX(B, (NkOSTQNTIN kOSTQNTINOWI^(B,s ((NkI)QÇW (B:s)E (NlIB(Bi(NDX(B,s, 2005)
(Nw NAW^ALXNOMU POS)QÆBNIKU WIKLADENO OSNOWI SU^ASNOÇ SOCÆOLOGÆÇ(B, (NTEORETI^NU J PRAKTI^NU SUTNÆSTX SOCÆOLOGÆ^NIH DOSLÆDVENX(B, Ç(NHNÆJ ZW(B'(NQZOK ÆZ FÆLOSOFÆÃ@(B, (NPOLÆTOLOGÆÃ@(B, (N@RISPRUDENCÆÃ@(B, (NEKONOMÆKO@ TA ÆN[IMI NAUKAMI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NsOC)QÆOLOGÆQs)E; (NSOC)QÆALXNE PÆZNANNQs)E; (NNAUKOWE P)QÆZNANNQs)E; (NNAPRQMI SOC)QÆOLOGÆÇs)E; (NMETODI SOC)QÆOLOGÆÇs)E; (NROZWITOK SOC)QÆOLOGÆÇs)E; (NEMP)QÆRI^NA SOCÆOLOGÆQs)E; (NSOC)QÆOLOGÆ^NÆ DOSLÆDVENNQs)E; (NSOC)QÆOLOGÆQ ZNANNQs)E; (NSOC)QÆOLOGÆQ NAUKIs)E; (NSOC)QÆOLOGÆQ RELÆGÆÇs)E; (NSOC)QÆOLOGÆQ PRAWAs)E; (NSOC)QÆOLOGÆQ MISTECTWAs)E; (NSOC)QÆOLOGÆQ POLÆTIKIs)E; (NPRIKLADNA SOC)QÆOLOGÆQs)E