(NuKRA)QÇNSXKA ETNOPEDAGOGÆKA (B:s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK DLQ STUDENTÆW WI]IH NAW^ALXNIH ZAKLADÆW (B/s)E - (NmOS)QÆQ[ENKO(B, (NwOLODIMIR aNDRÆJOWI^(B,s)E ((NsUMI (B:s (NuN)QÆWERSITETSXKA KNIGA(B,s)E, 2005)
(Nu POS)QÆBNIKU ROZGLQDA@TXSQ OSOBLIWOSTÆ NARODNOÇ PEDAGOGÆKI QK NEODMÆNNOÇ UMOWI PODALX[OGO ROZWITKU NAUKOWOÇ PEDAGOGÆ^NOÇ TEORÆÇ Æ PRAKTIKI(B, (NQK NADÆJNOGO ORÆÃNTIRU U STWORENNÆ WIHOWNOÇ SISTEMI U PERÆOD UKRAÇNSXKOGO DERVAWOTWORENNQ J FORMUWANNQ WISOKOOSWÆ^ENIH(B, (NDUHOWNO BAGATIH Æ MORALXNO STÆJKIH OSOBISTOSTEJ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NeTNOPEDAGOG)QÆKAs)E -- (NuKRA)QÇNAs)E; (NETNOPEDAGOG)QÆKAs)E; (NUKRA)QÇNSXKA ETNOPEDAGOGÆKAs)E; (NPOGLQDI NARODUs; (NWIHOWANNQs; (NUKRA)QÇNSXKA NARODNA ETNOPEDAGOGÆKAs)E; (NWIHOWNIJ )QÆDEALs)E; (NROZUMOWE WIHOWANNQs; (NPROGRESIWN)QÆ ÆDEÇs)E; (NTRUDOWE WIHOWANNQs; (NMORALXNE WIHOWANNQs; (NESTETI^NE WIHOWANNQs; (NF)QÆZI^NE WIHOWANNQs)E; (NNARODNA MUDR)QÆSTXs)E; (NS)QÆM(B'(NQs)E; (NDITINOZNAWSTWOs; (NUKRA)QÇNSXKA NARODNA DIDAKTIKAs)E; (NUKRA)QÇNSXKA KOZACXKA PEDAGOGÆKAs)E; (NPEDAGOG)QÆKA NARODNOGO KALENDARQs)E; (NPEDAGOG)QÆKA NARODOZNAWSTWAs)E; (NNARODNA PEDAGOG)QÆKAs)E