)Qæ(NSTORÆQ UKRAÇNSXKOÇ LÆTERATURI hh STOLÆTTQ (B:s)E (NU (B2 (NKN(B. : (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK DLQ WUZÆW (B/s)E (NkN(B. 1,s 1910 - 1930-(NT)QÆ ROKI (B/ (NREDAKTOR w(B. (Ng(B. (NdON^IKs)E - (NdON^IK(B, (Nw(B. (Ng(B.,s ((NkI)QÇW (B:s)E (NlIB)QÆDX(B,s)E, 1993)
(Nu NAW^ALXNOMU POS)QÆBNIKU (B((NKNIGA PER[A(B) (NZDÆJSNENO PO[UK NOWOÇ KONCEPCÆÇ UKRAÇNSXKOÇ LÆTERATURI (B1910-1930-(NH ROKÆW(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (Nl)QÆTERATUROZNAWSTWOs)E -- )Qæ(NSTORÆQ UKRAÇNSXKOÇ LÆTERATURIs)E; (NPOEZ)QÆQs)E; (NPROZAs; (NDRAMATURG)QÆQs)E