(NuKRA)QÇNSXKA MOWA (B:s)E (NPOS)QÆBNIK DLQ STAR[OKLASNIKÆW Æ ABÆTURÆÃNTÆW (B/s)E - (NmACXKO(B, (Nl@BOW )QæWANÆWNA(B,s)E; (NsIDORENKO(B, (NoLESQ mIHAJL)QÆWNAs)E; (NtIMO[IK(B, (Nm(B. (Ns(B.,s; (N}ERBATENKO(B, (Nl(B. (Nl(B.,s ((NkI)QÇW (B:s)E (NlIB)QÆDX(B,s)E, 1996)
(Nu POS)QÆBNIKU WISWÆTL@ÃTXSQ TEORETI^NIJ Æ PRAKTI^NIJ MATERÆAL [KÆLXNOGO KURSU SU^ASNOÇ UKRAÇNSXKOÇ LÆTERATURNOÇ MOWI W TOMU OBSQZÆ(B, (NQKIJ NEOBHÆDNO ZASWOÇTI WIPUSKNIKAM SEREDNXOÇ [KOLI WÆDPOWÆDNO DO WIMOG WI]IH NAW^ALXNIH ZAKLADÆW uKRAÇNI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NuKRA)QÇNSXKA MOWAs)E; (NMOWOZNAWSTWOs; (NUKRA)QÇNSXKA ORFOGRAFÆQs)E; (NFONETIKAs; (NGRAMATIKAs; (NSINTAKSISs; (NWIMOGI DO TWORUs; (NDIKTANTs