(NpEDAGOG)QÆKA (B:s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NmAKSIM@K(B, (NsW)QÆTLANA pETRÆWNA(B,s)E; (Nm)QÆNÆSTERSTWO OSWÆTI Æ NAUKI uKRAÇNIs)E; (Nr)QÆWNENSXKIJ DERVAWNIJ GUMANÆTARNIJ UNÆWERSITETs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NkONDOR(B,s, 2005)
(Nu POS)QÆBNIKU WIKLADENO ZAGALXNÆ ZASADI PEDAGOGÆKI(B, (NOSNOWNÆ POLOVENNQ DIDAKTIKI(B, (NTEORÆ@ Æ METODIKU WIHOWANNQ(B, Æ(NSTORÆ@ PEDAGOGÆKI(B, (NOSNOWI [KOLOZNAWSTWA(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpEDAGOG)QÆKAs)E; (NDUHOWNO(B-(NGUMAN)QÆSTI^NE WIHOWANNQs)E; )QÆ(NSTORÆQ PEDAGOGÆKIs)E; (NmAKARENKOs; (NsUHOMLINSXKIJs; (NOSW)QÆTA W qPONÆÇs)E; (NOSW)QÆTA W s{as)E; (NOSW)QÆTA W wELIKOBRITANÆÇs)E; (NOSW)QÆTA W kANADÆs)E; (NMETODI NAW^ANNQs; (NPROFES)QÆOGRAMA W^ITELQs)E