(NpRAWA L@DINI(B. (Nm)QÆVNARODNÆ DOGOWORI uKRAÇNI(B, (NDEKLARACÆÇ(B, (NDOKUMENTI (B/s)E - (NkA^URENKO(B, (N`(B. (Nk(B.,s ((NkI)QÇW (B:s)E (NnAUKOWA DUMKA(B,s, 1992)
(NdO ZB)QÆRNIKA WKL@^ENO TEKSTI RATIFÆKOWANIH uKRAÇNO@ MÆVNARODNIH DOGOWORÆW(B, (N]O REGLAMENTU@TX DÆÇ TA SPÆWROBÆTNICTWO DERVAW PO ZABEZPE^ENN@ Æ ZAHISTU OSNOWNIH PRAW Æ SWOBOD L@DINI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpRAWOs -- (NpRAWA L@DINIs -- (NzAHIST PRAWs; (NM)QÆVNARODNA HARTÆQ PRAW L@DINIs)E; (NZAPOB)QÆGANNQ PORU[ENNQM PRAW L@DINIs)E; (NZAHIST PRAW V)QÆNOKs)E; (NZAHIST PRAW D)QÆTEJs)E; (NM)QÆVNARODNÆ NORMI W GALUZÆ PRACÆs)E; (NGENDERs; )QÀ(NENDERs)E; gender