(NsLOWARX TRUDNODNOSTEJ RUSSKOGO QZYKA (B:s (NOKOLO (B30000 (NSLOW (B/s - (NrOZENTALX(B, (NdITMAR |LXQ[EWI^(B,s; (NtELENKOWA(B, (NmARGARITA aLEKSEEWNAs ((NmOSKWA (B:s (NrUSSKIJ QZYK(B,s, 1987)
(N~ITATELX POLU^IT SPRAWKU O NAPISANII(B, (NPROIZNO[ENII(B, (NFORMOOBRAZOWANII SLOWA(B, (NUZNAET GRAMMATI^ESKU@ I STILI^ESKU@ HARAKTERISTIKU SLOWA(B, (NWOZMOVNU@ SO^ETAEMOSTX(B, (NUPRAWLENIE(B, (NA TAKVE PRAWILXNOSTX UPOTREBLENIQ SLOWAs
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NmOWOZNAWSTWOs -- (NrOS)QÆJSXKA MOWAs)E