(NnARIS )QÆSTORÆÇ UKRAÇNSXKOGO RADQNSXKOGO MOWOZNAWSTWA (B(1918-1941) /s)E - (NvOWTOBR@H(B, (NmIHAJLO aNDR)QÆJOWI^(B,s)E; (NrUSAN(Bi(NWSXKIJ(B, (Nw(Bi(NTAL(Bi(NJ mAKAROWI^(B,s; (NaKADEM)QÆQ NAUK uKRAÇNIs)E; )Qæ(NNSTITUT MOWOZNAWSTWA ÆM(B. (No(B. (No(B. (NpOTEBNÆs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NnAUKOWA DUMKA(B,s, 1991)
(Nu KNIZ)QÆ WISWÆTL@@TXSQ PITANNQ ROZWITKU UKRAÇNSXKOGO RADQNSXKOGO MOWOZNAWSTWA Z (B1918 (NPO (B1941 (NRÆK(B.s)E
(NpRIM(B.: (NS(B. 250-257. - (NsKOR(B.: (NS(B. 258s
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NuKRA)QÇNÆSTIKAs)E -- )Qæ(NSTORÆQs)E -- 1918-1941; (NmOWOZNAWSTWO(B, (NUKRA)QÇNSXKEs)E -- )Qæ(NSTORÆQs)E -- 1918 - 1941; (NUKRA)QÇNSXKE RADQNSXKE MOWOZNAWSTWOs)E; (NLEKSIKA UKRA)QÇNSXKOÇ MOWIs)E; (NLEKSIKOGRAF)QÆ^NA PRAKTIKAs)E; (NORFORGAF)QÆQ UKRAÇNSXKOÇ MOWIs)E; (NFONETIKA UKRA)QÇNSXKOÇ MOWIs)E; (NGRAMATIKA UKRA)QÇNSXKOÇ MOWIs)E; (NUKRA)QÇNSXKA DÆALEKTOLOGÆQs)E; )QÆ(NSTORÆQ UKRAÇNSXKOÇ LÆTERATURNOÇ MOWIs)E