(NpSIHOLOG)QÆ^NE DOSLÆDVENNQ TWOR^OGO POTENCÆALU OSOBISTOSTÆ (B:s)E (NMONOGRAF)QÆQ (B/s)E - (NmOLQKO(B, (Nw(B. (No(B.,s; (NaKADEM)QÆQ PEDAGOGÆ^NIH NAUK uKRAÇNIs)E; )Qæ(NNSTITUT PSIHOLOGÆÇ ÆMENÆ g(B. (Ns(B. (NkOST@KAs)E; (NlABORATOR)QÆQ PSIHOLOGÆÇ TWOR^OSTÆs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NpEDAGOG)QÆ^NA DUMKA(B,s)E, 2008)
(Nu MONOGRAF)QÆÇ DOSLÆDVU@TXSQ PROBLEMI PSIHOLOGÆ^NOGO STIMUL@WANNQ TWOR^OÇ DÆQLXNOSTÆ SUB(B'Ã(NKTA W KONKRETNIH SITUACÆQH TA Z OGLQDU NA WÆKOWIJ Æ PROFESÆJNIJ STATUS(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NoSOBIST)QÆSTXs)E; (NOSOBIST)QÆSTXs)E; (NDOSL)QÆDVENNQs)E; (NTWOR^IJ POTENC)QÆALs)E; (NU^N)QÆs)E; (NNAUKOWO(B-(NTEHN)QÆ^NA TWOR^ÆSTXs)E; (NORGAN)QÆZACÆJNA DÆQLXNÆSTXs)E; (N[K)QÆLXNÆ GURTKIs)E; (N[K)QÆLXNÆ TWORIs)E; (NP)QÆDLÆTKIs)E; (NSOC)QÆALXNO(B-(NKOMUNÆKATIWNA DÆQLXNÆSTXs)E; (NMOLOD[)QÆ [KOLQRÆs)E; (NHUDOVNXO(B-(NGRAF)QÆ^NA DÆQLXNSTXs)E; (NDO[K)QÆLXNIKIs)E