(NpRO WIBORI (B/s - (NkONDORSE(B,s ((NlXW)QÆW (B:s)E (Nl)QÆTOPIS(B,s)E, 2004)
(NoSNOWN)QÆ TEMI PROPONOWANOÇ ^ITA^EWÆ DOBÆRKI TEKSTÆW(B: (NNAUKOWA KRITIKA SPOSOBU PROWEDENNQ WIBORÆW(B, (NOPRAC@WANNQ NOWOÇ WIBOR^OÇ METODI(B. (NoSOBLIWU UWAGU AWTOR PRIDÆLQÃ EFEKTIWNIM ZASOBAM KONTROL@ GROMADQN ZA DÆQMI WLADI Æ NESUMÆSNOSTÆ WÆDLU^ENNQ VÆNOK WÆD PRAW GROMADQNINA Z SAMO@ PRIRODO@ RESPUBLÆKI(B.s)E
(NbIBLIOGR(B.: (NS(B. 154s
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
(NPEREKL(B. (NZ FRANC(B. (No(B. (NhOMAs
Keywords: (NsOC)QÆOLOGÆQ WIBORÆWs)E; (NWIBORIs; (NFORMA WIBOR)QÆWs)E; (NPRAWA V)QÆNOKs)E; (NSPOSOBI GOLOSUWANNQs; (NWIBOR^A METODAs; (NKONTROLX GROMADQNs; (NWIPADKOW)QÆ ^INNIKIs)E; (NGENDERs; )QÀ(NENDERs)E; gender