(NwELIKIJ TLUMA^NIJ SLOWNIK SU^ASNO)QÇ UKRAÇNSXKOÇ MOWI(B: 170 000 (NSLÆW (B/s)E - (NbUSEL(B, (Nw(B. (Nt(B.,s ((NkI)QÇW(B;s)E )Qæ(NRPÆNX (B:s)E (NpERUN(B,s, 2001)
(NsLOWNIK M)QÆSTITX BLIZXKO (B170 (NTISQ^ SLÆW(B, (NW NXOMU OB(B'Ã(NDNANO AKADEMÆ^NU POWNOTU MOWNOÇ LEKSIKI Z LAKONÆ^NO@ FORMO@ ODNOTOMNOGO WIDANNQ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NmOWOZNAWSTWOs -- (NuKRA)QÇNSXKA MOWAs)E -- (NlEKSIKOLOG)QÆQs)E; (NtLUMA^NIJ SLOWNIKs; (NSLOWOs; (NSU^ASNA UKRA)QÇNSXKA MOWAs)E; (NTLUMA^ENNQs