(NoSNOWY PSIHOLOGII I PEDAGOGIKI (B:s (NKURS LEKCIJ (B/s - (NbONDAR^UK(B, (NeLENA iWANOWNA(B,s; (NbONDAR^UK(B, (NlILIQ iWANOWNAs ((NkIEW (B:s (Nmaup(B,s, 1999)
(Nw KURS)QÆ LEKCÆJ PODANÆ OSNOWNÆ PSIHOLOGÆ^NÆ TA PEDAGOGÆ^NÆ PONQTTQ TA KATEGORÆÇ(B, (NA TAKOV ÇHNQ HARAKTERISTIKA(B. (NoSOBLIWU UWAGU PRIDÆLENO PSIHOLOGÆÇ OSOBISTOSTÆ(B; (NROZKRITO PSIHOLOGÆ^NÆ MEHANÆZMI STANOWLENNQ OSOBISTOSTÆ TA ÇÇ WZAÃMODÆÇ Z ÆN[IMI L@DXMI(B. (NwIKLADENO OSNOWI PEDAGOGÆKI(B; (NROZGLQNUTO OSNOWNÆ PITANNQ DIDAKTIKI TA TEORÆÇ WIHOWANNQ WIHODQ^I Z WIMOG DO OSWÆTI NA SU^ASNOMU ETAPÆ(B.s)E
(NbIBLIOGR(B. (NW KONCE RAZD(B.s
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpSIHOLOG)QÆQs)E -- (NpEDAGOG)QÆKAs)E; (NHARAKTERs; (NPSIH)QÆKAs)E; (NOSOBIST)QÆSTXs)E; (NTEMPERAMENTs; (NZD)QÆBNOSTÆs)E; (NSP)QÆLKUWANNQs)E; (NSW)QÆDOMÆSTXs)E; (NDIDAKTIKAs; (NU^BOW)QÆ ZAKLADIs)E; (NP)QÆZNAWALXNÆ PROCESIs)E; (NEMOC)QÆJNO(B-(NWOLXOWÆ PROCESIs)E; (NPSIH)QÆ^NÆ STANIs)E; (NOSW)QÆTAs)E; (NAKREDITAC)QÆQ NAW^ALXNIH ZAKLADÆWs)E; (NMETODI NAW^ANNQs; (NNAW^ALXNA MOTIWAC)QÆQs)E; (NSTIMUL@WANNQ NAW^ALXNO)QÇ DÆQLXNOSTÆs)E; (NNAW^ALXNA D)QÆQLXNÆSTXs)E; (NFORMI NAW^ANNQs; (NMETODI WIHOWANNQs