(NnA[ PERWOROZUM(B. (NgRIGOR)QÆJ sKOWORODA NA PORTRETÆ Æ W VITTÆ (B:s)E (NFOTOKNIGA (B/s - (NmUDRIK(B, (Nt(B. (Nw(B.,s ((NkI)QÇW (B:s)E (NsPALAH(B,s, 2004)
(Nw)QÆDTWORENO DOBU(B, (NNA TLÆ QKOÇ ROZGORTA@TXSQ PODÆÇ ÆZ VITTQ g(B.(Ns(B. (NsKOWORODI(B, (NOZNA^ENÆ DOKUMENTALXNIMI SWÆD^ENNQMI(B, (NBAGAT@]IM ÆL@STRATIWNIM MATERÆALOM STOSOWNO JOGO SU^ASNIKÆW(B, (NMÆSCX DE NARODIWSQ Æ PEREBUWAW(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NsKOWORODA g(B. (Ns(B.s; (Nl)QÆTERATUROZNAWSTWOs)E -- (NuKRA)QÇNSXKA LÆTERATURAs)E -- (NpERSONAL)QÆÇs)E -- (NuKRA)QÇNAs)E; (Nf)QÆLOSOFÆQs)E