(NsLOWNIK POL)QÆSXKIH GOWORÆW (B/s)E - (NlISENKO(B, (NpANAS sILOWI^(B,s; (N~ERTORIZXKA(B, (Nt(B. (Nk(B.,s; (NaKADEM)QÆQ NAUK uKRAÇNSXKOÇ rsrs)E; (NoRDENA tRUDOWOGO ~ERWONOGO PRAPORA )QæNSTITUT MOWOZNAWSTWA ÆM(B. (No(B. (No(B. (NpOTEBNÆs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NnAUKOWA DUMKA(B,s, 1974)
(NdOSL)QÆDVENNQ LEKSIKI POLÆSXKIH GOWORÆW STANOWITX OSOBLIWU CÆNNÆSTX DLQ OSMISLENNQ ÆSTORÆÇ UKRAÇNSXKOGO NARODU TA JOGO MOWI(B. (NcE NEZAMÆNNIJ MATERÆAL DLQ DOSLÆDNIKÆW FOLXKLORU TA ETNOGRAFÆÇ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NmOWOZNAWSTWOs; (Nd)QÆALEKTIs)E -- (NvITOMIRSXKA OBLASTXs; (NUKRA)QÇNSXKA DÆALEKTNA LEKSIKOGRAFÆQs)E; (NFOLXKLORs; (NETNOGRAF)QÆQs)E