(NzRAZKI KOROTKIH ZAPIS)QÆW ZADA^ Z MATEMATIKI (B4(3) (NKLAS (B:s)E (NMETODI^NIJ POS)QÆBNIK DLQ W^ITELÆW TA U^NÆW (B4(3) (NKLASÆW PO^ATKOWOÇ [KOLI (B/s)E - (NnELEPENKO(B, (NtETQNA aNATOL)QÆÇWNA(B,s)E; (NkI)QÇWSXKIJ MÆVREGÆONALXNIJ ÆNSTITUT UDOSKONALENNQ W^ITELÆW ÆMENÆ bORISA gRÆN^ENKAs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NwIDAWNICTWO kI)QÇWSXKOGO UNÆWERSITETU ÆM(B. (NbORISA gRÆN^ENKA(B,s)E, 1999)
)Qæ(NSNUÃ ZALEVNÆSTX MÆV RÆWNEM ZNANX TA ROZUMOWIM ROZWITKOM DITINI(B. (NpOSÆBNIK SPRQMOWANIJ NA ROZWITOK ROZUMOWIH ZDÆBNOSTEJ TA TWOR^OGO MISLENNQ MOLOD[IH [KOLQRÆW [LQHOM ROZW(B'(NQZUWANNQ ZADA^ NA OSNOWÆ SHEMATI^NIH ZOBRAVENX(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpEDAGOG)QÆKAs)E -- (NmETODIKA WIKLADANNQs -- (NmATEMATIKAs; (NSHEMATI^N)QÆ ZOBRAVENNQs)E; (NTEKSTI ZADA^s; (NMODEL)QÆ ZADA^s)E