(NrOS)QÆJSXKO(B-(NUKRAÇNSXKIJ SLOWNIK MEDI^NOÇ TERMÆNOLOGÆÇ (B/s)E - (NuSATENKO(B, (NoLEG kORN)QÆJOWI^(B,s)E; (NmAKSIMENKO(B, (Nn(B. (Nm(B.,s; (NtUNIK(B, (Nl(B. (Nw(B.,s ((NkI)QÇW (B:s)E (NnAUKOWA DUMKA(B,s, 1996)
[(NsLOWNIK WKL@^A)QÃ NAJBÆLX[ UVIWANÆ SU^ASNÆ MEDI^NÆ TERMÆNI(B, (NA TAKOV TERMÆNI SUMÆVNIH GALUZEJ ZNANX(B: (NANATOMÆÇ(B, (NFÆZÆOLOGÆÇ(B, (NBÆOHÆMÆÇ(B, (NFARMAKOLOGÆÇ(B, (NGENETIKI TA ÆN(B.].s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NmEDICINAs -- (NrOS)QÆJSXKA MOWAs)E -- (NuKRA)QÇNSXKA MOWAs)E; (NSLOWNIKIs; (NMEDICINAs; (NTERM)QÆNOLOGÆQs)E; (NF)QÆZÆOLOGÆQs)E; (NFARMAKOLOG)QÆQs)E; (NB)QÆOHÆMÆQs)E