(NeTIMOLOG)QÆ^NO(B-(NSEMANTI^NIJ SLOWNIK UKRAÇNSXKOÇ MOWI (B=s)E Etymological and semantic dictionary of Ukrainian language : (NU (B4 (NT(B. /s (Nt(B. 3,s (Nm (B- (No (B/ (NREDAKTOR(B: (N`(B. (NmULIK(B-(NlUCIK (B[(NTA )QÆN(B.]s)E - )Qæ(NLARÆON (B((NMITROPOLIT (B; 1882-1972)s)E; (NmULIK(B-(NlUCIK(B, (N`R)QÆJ(B,s)E; (NrAD^UK(B, (Ns(B.,s; (NgERUS(B, (Ns(B.,s; (Nk)QÆC@K(B, (Ns(B.,s)E; )Qæ(NLARÆONs)E (NMITROPOLITs 1882-1972 ((Nw)QÆNNÆPEÀ (B:s)E (NwOLINX(B,s, 1988)
[(NwER[INO@ SLOWNIKOTWOR^O)QÇ DÆQLXNOSTÆ æWANA oGÆÃNKA (B((NMITROPOLITA æLARÆONA(B) (NMOVNA BEZ PEREBÆLX[ENNQ NAZWATI ^OTIRITOMNIJ (B"(NeTIMOLOGÆ^NO(B-(NSEMANTI^NIJ SLOWNIK UKRAÇNSXKOÇ MOWI(B", (NQKIJ NALÆ^UÃ NE ODNU TISQ^U STORÆNOK Æ QKIJ ZA STRUKTURO@(B, (N[IROTO@ ZALU^ENNQ LEKSI^NOGO MATERÆALU(B, (NZNA^ENNQM DLQ MOWOZNAW^OÇ NAUKI CÆLKOM ZASLUGOWUÃ BUTI POSTAWLENIM W ODIN RQD Z AKADEMÆ^NIM WIDANNQM PODÆBNOGO TIPU(B].s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NeTIMOLOG)QÆ^NÆ SLOWNIKI UKRAÇNSXKÆs)E; (NsEMANTIKAs -- (NsLOWNIKI UKRA)QÇNSXKÆs)E; (NETIMOLOG)QÆ^NÆ SLOWNIKI UKRAÇNSXKÆs)E; (NSEMANTIKA UKRA)QÇNSXKOÇ MOWIs)E; (NSEMANTI^N)QÆ SLOWNIKI UKRAÇNSXKÆs)E; (NETIMOLOG)QÆQs)E; (NUKRA)QÇNSXKA MOWAs)E