(NwSESW)QÆTNQ ÆSTORÆQ W KOROTKÆM OGLQDÆ (B:s)E (NU (B6 (N^(B. /s (N~(B. 1s - (NgRU[EWSXKIJ(B, (NmIHAJLO sERG)QÆJOWI^s)E; (NgRU[EWSXKIJ(B, (NmIHAJLO sERG)QÆJOWI^s)E; (NrIBALKO(B, (NoLEKSANDR(B,s; (NwERES@K(B, (NwADIM(B,s ((NkI)QÇW (B:s)E (NuKRA)QÇNOZNAWSTWO(B,s)E, 1996)
(NpER[A ^ASTINA PRAC)QÆ (B"(NwSESWÆTNQ ÆSTORÆQ W KOROTKÆM OGLQDÆ(B" (NmIHAJLA gRU[EWSXKOGO PRISWQ^ENA OGLQDOWÆ PODÆJ Æ QWI] WSESWÆTNXOÇ ÆSTORÆÇ WÆD NAJDAWNÆ[IH ^ASÆW DO KÆNCQ SEREDNXOWÆ^^Q(B.s)E
(NsINHRON)QÆST(B.-(NHRONOLOG(B. (NTABL(B.: (NS(B. 267-284s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NwSESW)QÆTNQ ÆSTORÆQs)E -- (NDAWN)QÆ ^ASI (B- 12 (NST(B.s)E; (NKAM(B'(NQNA DOBAs; (NNAJSTAR)QÆ[Æ KULXTURIs)E; (NANTI^NIJ SW)QÆTs)E; )QÆ(NSTORÆQ SWÆTOWIH RELÆGÆJs)E; (NSEREDXOW)QÆ^NA KULXTURAs)E