(NiSTORIQ SOCIALXNOJ PEDAGOGIKI (B:s (NHRESTOMATIQ (B/s - (NgALAGUZOWA(B, (Nm(B. (Na(B.,s ((NmOSKWA (B:s (NwLADOS(B,s, 2001)
(Nw POS)QÆBNIKU WIDÆLENÆ ETAPI ROZWITKU SOCÆALXNOÇ PEDAGOGÆKI Z ÇH KOROTKIMI HARAKTERISTIKAMI(B, (NPODANÆ BÆOGRAFÆ^NÆ WÆDOMOSTÆ PRO WIDATNIH FÆLOSOFÆW(B, (NPEDAGOGÆW(B, (NPSIHOLOGÆW(B, (NA TAKOV FRAGMENTI ÆZ ÇH PRACX(B, (NQKÆ WÆDNOSQTXSQ DO PROBLEM SOCÆALXNOÇ PEDAGOGÆKI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NsOC)QÆALXNA PEDAGOGÆKAs)E; (NkONFUC)QÆJs)E; (NpLATONs; (NaR)QÆSTOTELXs)E; (Nm(B. (NkW)QÆNTÆLÆANs)E; (NmONOMAHs; (NkOMENSXKIJs; (NdVON lOKKs; (NlOMONOSOWs; (Nv(B.-(Nv(B. (NrUSSOs; (NgELXWEC)QÆJs)E; (NpESTALOCC)QÆs)E; (NrAD)QÆ]EWs)E; (Nr(B. (NoUENs; (Nd)QÆSTERWEGs)E; (NpIROGOWs; (Nb)QÃLÆNSXKIJs)E; (NdOBROL@BOWs; (Nu[INSXKIJs; (Nl(B. (Nn(B. (NtOLSTOJs; (NlESGAFTs; (Nr(B. (NsPENSERs; (Np(B. (NnATORPs; (NdVON d(B'(N@)QÇs)E; (NmONTESSOR)QÆs)E; (NkOR^AKs; (N{ACXKIJs; (NbLONSXKIJs; (NwIGOTSXKIJs; (NkA]ENKOs; (NmAKARENKOs; (NzANKOWs; (NsUHOMLINSXKIJs; (Ng(B. (N{M)QÆDTs)E; (NDEKLARAC)QÆQs)E; (NPRAWA DITINIs; (NKONWENC)QÆQs)E