(NwSTUP DO EKONOM)QÆ^NOÇ Æ SOCÆALXNOÇ GEOGRAFÆÇ (B:s)E (NP)QÆDRU^NIK (B/s)E - (NgOLIKOW(B, (NaRTUR pAWLOWI^(B,s; (NoL)QÆJNIK(B, (NqROSLAW bOGDANOWI^s)E; (NsTEPANENKO(B, (NaNATOL)QÆJ wASILXOWI^s)E; (NmNI[ENKO(B, (Na(B. (Ns(B.,s ((Nk(B. :s (NlIB)QÆDX(B,s)E, 1996)
(NmETODOLOG)QÆ^NÆ ZASADI EKONOMÆ^NOÇ TA SOCÆALXNOÇ GEOGRAFÆÇ(B, (NGEOGRAFÆ^NÆ ASPEKTI NARODONASELENNQ J DEMOGRAFÆÇ(B, (NTRUDOWIH RESURSÆW TA RINKU PRACÆ TA ÆN(B.s)E
(Nl(B-(NRA(B: (NS(B. 316-317s
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NeKONOM)QÆ^NA GEOGRAFÆQs)E -- (NsOC)QÆALXNA GEOGRAFÆQs)E; (NMETODI NAUKOWIH DOSL)QÆDVENXs)E; (NOHORONA NAWKOLI[NXOGO SEREDOWI]As; (NEKONOM)QÆKA PRIRODOKORISTUWANNQs)E; (NTEHNOGENN)QÆ KATASTROFIs)E; (NNARODONASELENNQs; (NURBAN)QÆZACÆQs)E; (NTRUDOW)QÆ RESURSIs)E; (NRINOK PRAC)QÆs)E; (NPRIRODN)QÆ RESURSIs)E; (NGLOBAL)QÆZACÆQs)E; (NGEOGRAF)QÆQ MASOWOGO TURIZMUs)E; (NSW)QÆTOWE GOSPODARSTWOs)E; (NGEOGRAF)QÆQ PROMISLOWOSTÆs)E