(NwOLODIMIRSXKIJ SOBOR (B:s )QÆ(NSTORÆQ(B, (NARHÆTEKTURA(B, (NMALQRSTWO SOBORU W kIÃWÆ (B/s)E - (NsTEPOWIK(B, (NdMITRO wLASOWI^(B,s ((NkI)QÇW (B:s)E (NdN)QÆPRO(B,s)E, 2015)
(NpRO )QÆSTORÆ@(B, (NARHÆTEKTURU(B, (NMALQRSTWO wOLODIMIRSKOGO SOBORU U kIÃWÆs)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B.: (NS(B. 372-374s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NsOBORIs -- )Qæ(NSTORÆQs)E -- (NkI)QÇWs)E -- (NuKRA)QÇNAs)E; (NARHITEKTURAs; (NKI)QÇWSXKÆ SOBORIs)E; (NHUDOVNIKIs; (NORNAMENTs; (NDEKOR U SOBOR)QÆs)E