(NqK MOVNA PROTID)QÆQTI (B"(NFEJKOWIM NOWINAM(B"? :s)E (NANAL)QÆZ (B/s)E - (Nm@LLER(B, (Nf)QÆLLÆPs)E; (NdENNER(B, (NnORAs; (NkULIKOW(B, (NaNDR)QÆJ(B,s)E; (NfOND fR)QÆDRÆHA nAUMANNA ZA sWOBODUs)E; (NaKADEM)QÆQ UKRAÇNSXKOÇ PRESIs)E; (NmANGAJMSXKIJ UN)QÆWERSITETs)E (Nw)QÆDDÆL MEDÆA TA KOMUNÆKACÆJs)E; (NuN)QÆWERSITET jOGANNA gUTENBERGAs)E )Qæ(NNSTITUT VURNALÆSTIKIs)E ((NkI)QÇW (B:s)E COMDOC GmbH, 2019)
)Qæ(NNTERNET (B- (NPROSTÆR SWOBODI(B. (NbUDX(B-(NHTO MOVE OPRIL@DNITI BUDX(B-(N]O BUDX(B-(NQKOÇ MITÆ Æ ZROBITI DOSTUPNIM DLQ WSÆH ÆN[IH L@DEJ U SWÆTÆ(B. (NcE DOPOMAGAÃ ZMÆCN@WATI WÆDKRITÆ SUSPÆLXSTWA U SWÆTÆ(B. (NaLE NEJMOWÆRNA SWOBODA WIRAVENNQ TA ÆNFORMACÆÇ MAÃ Æ TEMNIJ BÆK(B. (NwONA DOZWOLQÃ LEGKO PO[IR@WATI NENAWISTX Æ DEZÆNFORMACÆ@(B, (NROZPOWS@DVU@^I ÇHNÆJ ZGUBNIJ WPLIW ^EREZ KOMP(B'(N@TERNÆ MEREVÆ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NmASOW)QÆ KOMUNÆKACÆÇs)E -- (NvURNAL)QÆSTIKAs)E; (NMED)QÆAGRAMOTNÆSTXs)E; (NPOWED)QÆNKOWÆ DOSLÆDVENNQs)E; (NOBM)QÆN ÆNFORMACÆÃ@s)E; )QÆ(NNFORMACÆJNA BEZPEKAs)E