(Nv)QÆNKI TA MÆGRACÆQ (B/s)E - (NlEW^ENKO(B, (Nk(B. (Nb(B.,s; (NmIDLOWECX(B, )Qæ. (Ns(B.,s)E; (NkOM)QÆTET wERHOWNOÇ rADI uKRAÇNI Z PITANX PRAW L@DINI(B, (NNACÆONALXNIH MEN[IN Æ MÆVNACÆONALXNIH WÆDNOSIN(B((NkIÇW(B)s)E; (NkOM)QÆTET rADI ãWROPI Z PITANX MÆGRACÆÇ(B((NkIÇW(B)s)E; (Nm)QÆVNARODNIJ VÆNO^IJ PRAWOZAHISNIJ CENTR (B"(NlA sTRADA(B-(NuKRAÇNA(B"s)E ((NkI)QÇW(B;s)E (NhARK)QÆW (B:s)E (NpRAWA L@DINI(B,s, 2010)
(Nu ZB)QÆRNIKU ROZGLQDA@TXSQ OSOBLIWOSTÆ VÆNO^OÇ MÆGRACÆÇ ZAGALOM TA UKRAÇNSXKOÇ VÆNO^OÇ MÆGRACÆÇ ZOKREMA(B,(NPITANNQ NEOBHÆDNOSTÆ WKL@^ENNQ ÀENDERNOÇ PERSPEKTIWI UFORMUWANNQ KONCEPCÆÇ MÆGRACÆJNOÇ POLÆTIKIs)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: )Qà(NENDERNA POLÆTIKAs)E -- (NsOC)QÆALXNA DOPOMOGAs)E -- (Nv)QÆNKIs)E -- (Nm)QÆGRACÆQs)E; (NV)QÆNO^A MÆGRACÆQs)E; (NTRUDOWA M)QÆGRACÆQs)E; )QÀ(NENDERNA PERSPEKTIWAs)E; (NDISKRIM)QÆNACÆQs)E; (NNADANNQ PRITULKUs; (NB)QÆVENCÆs)E; )QÀ(NENDERs)E