(NuKRA)QÇNSXKA MOWA Æ MOWLENNQ W PO^ATKOWÆJ [KOLÆ (B:s)E (NMETODI^NIJ POS)QÆBNIK DLQ W^ITELÆW (B/s)E - (NwA[ULENKO(B, (NmIKOLA sAM)QÆJLOWI^(B,s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NoSW)QÆTA(B,s)E, 2018)
(NtEORETI^N)QÆ ZASADI STRUKTURI(B, (NZMÆSTU Æ METODIKI NAW^ANNQ UKRAÇNSXKOÇ MOWI W SU^ASNÆJ PO^ATKOWÆJ [KOLÆ(B, (NPODANO METODI^NÆ REKOMENDACÆÇ DLQ W^ITELÆW(B, (NROZPO^INA@^I ÆZ PROCESU NAW^ANNQ GRAMOTI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpEDAGOG)QÆKAs)E -- (NuKRA)QÇNSXKA MOWAs)E -- (NmETODIKA WIKLADANNQs -- (NpO^ATKOWA [KOLAs; (NNAW^ANNQ GRAMOTIs; (NFORMUWANNQ MOWNIH ZNANXs; (NNAW^ANNQ ^ITANN@s; (NUROKI UKRA)QÇNSXKOÇ MOWIs)E; (N^ASTINI MOWIs; (NRE^ENNQs; (NZWUKIs; (NNAGOLOSs; (NPRAWOPISs