(NwIW^ENNQ OSOBISTOST)QÆ MOLOD[OGO [KOLQRA ZASOBAMI PEDAGOGÆ^NOÇ DÆAGNOSTIKI (B:s)E (NNAW^(B.-(NMETOD(B. (NPOS)QÆB(B. /s)E - (NmARTINENKO(B, (Ns(B. (Nm(B.,s; (NoSKOLOWA(B, (Nm(B. (Nd(B.s; (NkI)QÇWSXKIJ UNÆWERSITET ÆMENÆ bORISA gRÆN^ENKAs)E (NpEDAGOG)QÆ^NIJ ÆNSTITUTs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NkI)QÆW(B. (NUN(B-(NT ÆM(B. (Nb(B. (NgRÆN^ENKA(B,s)E, 2013)
(NpODANO D)QÆAGNOSTI^NÆ METODIKI Æ TEHNOLOGÆÇ WIW^ENNQ ÆNDIWÆDUALXNIH PSIHOLOGÆ^NIH OSOBLIWOSTJ(B, (NPÆZNAWALXNIH PROCESÆW(B, (NNAW^ALXNO(B-(NPÆZNAWALXNOÇ DÆQLXNOSTÆ U^NÆW MOLOD[OGO [KÆLXNOGO WÆKU(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpEDAGOG)QÆKAs)E -- (NpO^ATKOWA [KOLAs; (ND)QÆAGNOSTI^NÆ METODIKIs)E; (NNAW^ALXNO(B-(NP)QÆZNAWALXNA DÆQLXNÆSTXs)E; (NOSOBIST)QÆSTX MOLOD[OGO [KOLQRAs)E; (NPEDAGOG)QÆ^NE SPOSTEREVENNQs)E