(NpRAKTI^NIJ SLOWNIK SINON)QÆMÆW UKRAÇNSXKOÇ MOWI (B:s)E (NBLIZXKO (B20 000 (NSINON)QÆMÆ^NIH RQDÆW (B/s)E - (NkARAWANSXKIJ(B, (NsWQTOSLAW jOSIPOWI^(B,s ((NlXW)QÆW (B:s)E (NbAk(B,s, 2012)
(NlEKSIKOGRAF)QÆ^NIJ DOWÆDNIK DLQ PÆD[UKUWANNQ SINONÆMÆW(B, (NTOBTO SLÆW Z ODNAKOWIM ^I PRIBLIZNO ODNAKOWIM ZNA^ENNQM(B.s)E
(NsLOWNIK WIDANO W AWTORSXK)QÆJ REDAKCÆÇ PRAWOPISOM (B1928 (NROKUs)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NuKRA)QÇNSXKA MOWAs)E; (NuKRA)QÇNSXKA MOWAs)E -- (NsINON)QÆMIs)E; (NSINON)QÆMIs)E; (NR)QÆDKOWVIWANÆ TERMÆNIs)E; (NR)QÆDKOWVIWANÆ WIRAZIs)E; (NSLOWA(B-(NNOWOTWORIs; (NSLOWA(B-(NPROPOZIC)QÆÇs)E