(NsTATT)QÆ(B, (NLISTI(B, (NDOKUMENTI (B/s)E (Nt(B. 5 /s - (NpETL@RA(B, (NsIMON(B,s; (NpETL@RA(B, (NsIMON wASILXOWI^ (B((NUKRA)QÇNSXKIJ DERVAWNIJ(B, (NWÆJSXKOWIJ TA POLÆTI^NIJ DÆQ^(B, (NPUBLÆCIST(B, (NLÆTERATURNIJ Æ TEATRALXNIJ KRITIK (B; 1879-1926)s)E; (NpETL@RA(B, (NsIMON wASILXOWI^s (NUKRA)QÇNSXKIJ DERVAWNIJ(B, (NWÆJSXKOWIJ TA POLÆTI^NIJ DÆQ^(B, (NPUBLÆCIST(B, (NLÆTERATURNIJ Æ TEATRALXNIJ KRITIKs)E 1879-1926 ((NwI[GOROD (B:s (Npp sERG)QÆJ^UK m(B. æ.,s)E, 2016)
(Nu TOM)QÆ ZÆBRANÆ MALOWÆDOMÆ STATTÆ(B, (NA TAKOV DOSÆ NEOPUBLÆKOWANÆ LISTI Æ DOKUMENTI(B, (NPRISWQ^ENÆ ROZBUDOWÆ uKRAÇNSXKOÇ DERVAWI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: )Qæ(NSTORÆQ uKRAÇNIs)E -- (NdERVAWOTWORENNQs