(NmETODIKA WIKLADANNQ MATEMATIKI W PO^ATKOWIH KLASAH (B:s (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NbOGDANOWI^(B, (Nm(B. (Nw(B.,s ((NkI)QÇW (B:s)E (Na(B.(Ns(B.(Nk(B.,s, 1998)
(Nu POS)QÆBNIKU ROZGLQDA@TXSQ WSÆ OSNOWNÆ PITANNQ METODIKI WIKLADANNQ MATEMATIKI WÆDPOWÆDNO DO ^INNOÇ PROGRAMI PO^ATKOGWIH KLASÆW Æ PROGRAMI METODIKI WIKLADANNQ MATEMATIKI W PEDAGOGÆ^NIH NAW^ALXNIH ZAKLADAH(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NmATEMATIKAs -- (NmETODIKA WIKLADANNQs -- (NpO^ATKOWE NAW^ANNQs; (NMETODIKA PO^ATKOWOGO NAW^ANNQ MATEMATIKIs; (NZASOBI NAW^ANNQ MATEMATIKIs; (NWELI^INIs; (NFORMUWANNQ PO^ATKOWIH UQWLENX PRO DROBIs; (NPROPEDEWTIKA ALGEBRIs; (NPROPEDEWTIKA GEOMETR)QÆÇs)E