(NfORMI TA METODI DOPOMOGI V)QÆNKAM W UW(B'(NQZNENNÆ TA PÆSLQ WIHODU Z MÆSCX POZBAWLENNQ WOLÆ (B:s)E )QÆ(NNFORMACÆJNO(B-(NPRAKTI^NIJ POSÆBNIK (B/s)E - (NbEZPALX^A(B, (NrUSLANA(B,s ((NkI)QÇW (B:s)E (NzADRUGA(B,s, 2005)
(Nw POS)QÆBNIKU ROZGLQNUTÆ PITANNQ ZAHISTU PRAW UW(B'(NQZNENIH VÆNOK(B, (NA SAME(B: (NDOPOMOGA UW(B'(NQZNENIM VÆNKAM(B, (NPRAWA TA OBOW(B'(NQZKI PÆSLQ ZWÆLXNENNQ(B, (NDOPOMOGA UW(B'(NQZNENIM VÆNKAM PÆSLQ WIHODU Z MÆSCX POZBAWLENNQ WOLÆ(B, (NWIDI DOPOMOGI(B, (NNOWÆ METODI ROBOTI Z VÆNKAMI(B. (NwIDANNQ PRIZNA^ENO DERVAWNIM USTANOWAM TA GROMADSXKIM ORGANÆZACÆQM(B, (N]O NADA@TX DOPOMOGU UW(B'(NQZNENIM VÆNKAM ^I VÆNKAM(B, (NQKÆ WIHODQTX Z MÆSCX POZBAWLENNQ WOLÆ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NsOC)QÆALXNIJ ZAHISTs)E -- C(NOC)QÆALXNE ZABEZPE^ENNQs)E; (NUW(B'(NQZNENNQ V)QÆNOKs)E; (NDOPOMOGA UW(B'(NQZNENIM V)QÆNKAMs)E; (NZAKONODAWSTWOs; (NOBOW(B'(NQZKIs; (NPRAWAs; (NSOC)QÆALXNÆ SLUVBIs)E; (NNEDERVAWN)QÆ ORGANÆZACÆÇs)E; (NZW)QÆLXNENNQs)E; (NMETODI ROBOTI Z V)QÆNKAMIs)E; )QÆ(NNTERAKTIWNA BESÆDAs)E; (NART(B-(NTERAP)QÆQs)E; (NPSIHOKOREKC)QÆJNA ROBOTAs)E; (NGRUPI WZA)QÃMODOPOMOGIs)E; (NGENDERs; )QÀ(NENDERs)E; gender