(NoSNOWI DEMOKRAT)QÆÇ (B:s)E (NPOS)QÆBNIK DLQ STUDENTÆW wnz (B/s)E - (NkOLOD)QÆJ(B, (Na(B.,s)E; (Nm)QÆNÆSTERSTWO oSWÆTI Æ nAUKI uKRAÇNIs)E; (NaKADEM)QÆQ pEDAGOGÆ^NIH nAUK uKRAÇNIs)E; (NuKRA)QÇNSXKO(B-(NKANADSXKIJ PROEKT (B"(NrOZBUDOWA DEMOKRATÆÇ(B" æ(NNSTITUT WI]OÇ OSWÆTIs)E ((NkI)QÇW (B:s)E "(NaJ b)QÆ(B",s)E, 2004)
(Nu POS)QÆBNIKU WISWÆTLENO OSNOWNÆ ETAPI STANOWLENNQ J ROZWITKU DEMOKRATI^NOGO LADUs)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NdEMOKRAT)QÆQs)E; (NDEMOKRAT)QÆQs)E; (NDERVAWNA POL)QÆTIKAs)E; (NDERVAWAs; (NEKONOM)QÆKAs)E; (NRINKOWAs; (NT)QÆNXOWAs)E; (NPRIWATIZAC)QÆQs)E; (NREFORMAs; (NBEZROB)QÆTTQs)E; (NROZWITOKs; (NSTRATIF)QÆKACÆQs)E; (NNAC)QÆQs)E; (NNAC)QÆONALÆZMs)E; (NFEDERAL)QÆZMs)E; (NTOLERANTN)QÆSTXs)E