(NpOL)QÆTOLOGÆ^NA TEORÆQ DERVAWI (B/s)E - (NrQBOW(B, (Ns(B.(Ng(B.,s ((NkI)QÇW (B:s)E (NtANDEM(B,s, 1996)
(NsTWORENIJ NA GRUNT)QÆ NOWÆTNÆH ZNANX PRO DERVAWU(B, (NNAW^ALXNIJ POSÆBNIK POKAZUÃ(B, (N]O DERVAWU MOVNA ZROZUMÆTI QK SPÆLXNOTU(B, (NQK APARAT GROMADSXKOGO WRQDUWANNQ TA QK TERITORÆALXNU ORGANÆZACÆ@ NASELENNQ(B. æ(NNFORMACÆQ(B, (NQKA MÆSTITXSQ U POSÆBNIKU(B, (NDOPOMOVE ORÆÃNTUWATISQ W ULA[TUWANNÆ TA FUNKCÆONUWANNÆ SU^ASNOÇ DERVAWI(B. (NkNIGA ROZRAHOWANA NA WIKLADA^ÆW POLÆTOLOGÆÇ(B, (NSTUDENTÆW GUMANÆTARNIH SPECÆALXNOSTEJ TA WSÆH(B, (NHTO CÆKAWITXSQ TEORÆÃ@ POLÆTIKI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NDERVAWAs; (NPROBLEMI WIZNA^ENNQ PONQTTQ DERVAWIs; (NFORMI DERVAWNOGO PRAWL)QÆNNQs)E; (NDERVAWA(B- )QÆ(NNSTITUCÆQ PUBLÆ^NOGO ADMÆNÆSTRUWANNQs)E; (NPOL)QÆTI^NÆ REVIMI TA ÇH MODERNÆZACÆQs)E; (NKULXTURA GROMADQNSTWAs