(Nc)QÆKAWÆ ZADA^Æ (B:s)E (NPOS)QÆBNIK Z MATEMATIKI DLQ U^NÆW PO^ATKOWIH KLASÆW (B/s)E - (Nl)QÆSNEWI^(B, (Nt(B. (Ng(B.,s)E ((NtERNOP)QÆLX (B:s)E (NmANDR)QÆWECX(B,s)E, 1997)
(NpOS)QÆBNIK MÆSTITX WPRAWI Æ ZADA^Æ Z MATEMATIKI DLQ PO^ATKOWOÇ [KOLI(B, (N]O SPRIQ@TX POGLIBLENN@ TA ZAKRÆPLENN@ NAJWAVLIWÆ[IH PROGRAMNIH PITANX(B. (NjOGO MOVNA WIKORISTOWUWATI DLQ ZDÆJSNENNQ DIFERENCÆJOWANOGO PÆDHODU QK NA UROKAH(B, (NTAK Æ W POZAURO^NIJ ^AS(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpEDAGOG)QÆKAs)E -- (NmETODIKA WIKLADANNQs -- (NmATEMATIKAs -- (NzADA^)QÆs)E; (NC)QÆKAWÆ ZADA^Æs)E; (NGEOMETRI^N)QÆ ZADA^Æs)E; (NLOG)QÆ^NÆ ZADA^Æs)E