(NlOG)QÆKA (B:s)E (NP)QÆDRU^NIK (B/s)E - (NvEREBK)QÆN(B, (Nw(B. ã.,s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NzNANNQ(B,s, 2004)
(NcQ KNIGA )QÃ ODNIM ÆZ BAZOWIH PÆDRU^NIKÆW Z LOGÆKI DLQ STUDENTÆW @RIDI^NIH SPECÆALXNOSTEJ(B. (NpEREWAGI PÆDRU^NIKA(B: (N^ÆTKA POBUDOWA MAWTERÆALU(B, (NAWTORU WDALOSQ NAWÆTX NAJSKLADNÆ[Æ ROZDÆLI PODATI DOSTUPNO Æ ZROZUMÆLO(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NlOG)QÆKAs)E; (NPREDMETs; (NPONQTTQs; (NSUTN)QÆSTXs)E; (NPOD)QÆL PONQTXs)E; (NPRAWILA POD)QÆLUs)E; (NWIDI POD)QÆLUs)E; (NKLASIF)QÆKACÆQs)E; (NSUDVENNQs; (NSKLADN)QÆ SUDVENNQs)E; (NZAKONI LOG)QÆKIs)E; (NUMOWIW)QÆDs)E; (NBEZPOSEREDN)QÆ UMOWIWODIs)E; (NDEDUKTIWN)QÆ UMOWIWODIs)E; )QÆ(NNDUKTIWNÆ UMOWIWODIs)E; (NANALOG)QÆQs)E; (NDOWEDENNQ )QÆ SPROSTUWANNQs)E; (NG)QÆPOTEZA(B.s)E