(NoSNOWI PRAWOZNAWSTWA (B:s (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (N{PITALENKO(B, (Ng(B. (Na(B.,s; (N{PITALENKO(B, (Nr(B. (Nb(B.s ((NkI)QÇW (B:s)E (NkARAWELA(B,s, 2003)
(NpOS)QÆBNIK SPRIQTIME ZASWOÃNN@ OSNOWNIH PRAWOWIH PONQTX Æ KATEGORÆJ(B, (NTEORETI^NIH NAPRAC@WANX Z PITANX (B<(NDERVAWOTWORENNQ(B> (NTA (B<(NFUNKCÆONUWANNQ SISTEMI PRAWA(B>, (NBAZOWIH ZAKONODAW^IH POLOVENX ZA TAKIMI GALUZQMI PRAWA(B, (NQK (B<(NKONSTITUCÆJNE(B>, <(NCIWÆLXNE(B>, <(NKRIMÆNALXNE(B>, <(NADMÆNÆSTRATIWNE(B>, <(NTRUDOWE(B>, <(NGOSPODARSXKE(B>, <(NVITLOWE(B>, <(NEKOLOGÆ^NE(B> (NTA (B<(NZEMELXNE(B> <(NPRAWO(B>.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NoSNOWI PRAWOZNAWSTWAs; (NTRUDOWE PRAWOs; (NCIW)QÆLXNE PRAWOs)E; (NGOSPODARSXKE PRAWOs; (NS)QÆMEJNE PRAWOs)E; (NKRIM)QÆNALXNE PRAWOs)E; (NF)QÆNANSOWE PRAWOs)E; (NVITLOWE PRAWOs; (NEKOLOG)QÆ^NE PRAWOs)E