(NzAGADKI Z MATEMATIKI DLQ MALQT (B:s (NMETODI^NIJ MATER)QÆAL (B/s)E - (NqLOWSXKA(B, (No(B. (No(B.,s ((NkI)QÇW (B:s)E (NrEDAKC)QÆQ ^ASOPISU (B"(NnARODOZNAWSTWO(B",s)E, 1997)
(NzB)QÆRNIK UMÆ]UÃ SISTEMATIZOWANÆ ZAGADKI MATEMATI^NOGO ZMÆSTU ZA TAKIMI TEMAMI(B: (NKÆLXKÆSTX TA LÆ^BA(B, (NWELI^INA(B, (NFORMA(B, (NORÆÃNTUWANNQT W PROSTORÆ(B, (N^ASÆ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpEDAGOG)QÆKAs)E -- (NmETODIKA WIKLADANNQs -- (NmATEMATIKAs; (NMATEMATIKAs; (NZAGADKI Z MATEMATIKIs