(NpOL)QÆTOLOGÆQ (B:s)E (NPOS)QÆBNIK (B/s)E - (NbABK)QÆNA(B, (No(B. (Nw(B.,s)E; (NbABK)QÆNA(B, (No(B. (Nw(B.,s)E; (NgORBATENKO(B, (Nw(B. (Np(B.,s; (NaNTONENKO(B, (Nw(B. (Ng(B.,s; (NdZ@BKO(B, )Qæ. (Ns(B.,s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NaKADEM)QÆQ(B,s)E, 1998)
(Np)QÆDRU^NIK OHOPL@Ã OSNOWNU POLÆTOLOGÆ^NU PROBLEMATIKU(B, (NWKL@^ENU DO WÆT^IZNQNIH NAW^ALXNIH PROGRAM ÆZ POLÆTOLOGÆÇ DLQ WI]OÇ [KOLIs)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpOL)QÆTOLOGÆQs)E; (NPOL)QÆTI^NE VITTQ SUSPÆLXSTWAs)E; (NL@DINA )QÆ POLÆTIKAs)E; (NPOL)QÆTI^NA WLADAs)E; (NPOL)QÆTI^NÆ REVIMIs)E; (NPOL)QÆTI^NA MODERNÆZACÆQs)E