(NpRIKLADNA POL)QÆTOLOGÆQ (B:s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NgORBATENKO(B, (NwOLODIMIR pAWLOWI^(B,s ((NkI)QÇW (B:s)E (NaKADEM)QÆQ(B,s)E, 2008)
(Nu POS)QÆBNIKU WISWÆTLENO SUTNÆSTX Æ ZAGALXNÆ ZASADI PRIKLADNOÇ POLÆTOLOGÆÇ(B, (NPRIKLADNIH POLÆTI^NIH TEHNOLOGÆJ(B, Ç(NH MÆSCE Æ ROLX U POLÆTI^NÆJ PRAKTICÆ(B, (NOSOBLIWOSTÆ ZASTOSUWANNQ U ROZW(B'(NQZANNÆ PROBLEM POLÆTI^NOGO VITTQ(B, (NZABEZPE^ENNÆ KONKURENTNIH PEREWAG NA POLÆTI^NOMU RINKU(B, (NDOSQGNENNQ POLÆTI^NOGO REZULXTATUs)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpRAKTI^NA POL)QÆTOLOGÆQs)E; (NPOL)QÆTOLOGÆQs)E; (NPOL)QÆTI^NE VITTQs)E; (NDERVAWNE UPRAWL)QÆNNQs)E; (NPOL)QÆTI^NIJ MARKETINGs)E; (NPOL)QÆTI^NIJ MENEDVMENTs)E; (NPOL)QÆTI^NÆ PARTÆÇs)E; (NPOL)QÆTI^NA U^ASTXs)E; (NPOL)QÆTI^NÆ TEHNOLOGÆÇs)E