(NkONTROLXN)QÆ ROBOTI Z MATEMATIKI U (B3(2) (NKLASÆ (B:s)E (NPOS)QÆBNIK DLQ W^ITELQ (B/s)E - (NbOGDANOWI^(B, (Nm(B. (Nw(B.s; (NkOZAK(B, (Nm(B. (Nw(B.s; (NkOR^EWSXKA (B, (No(B. (Np(B.s; (NmALAN@K(B, (Nk(B. (Np(B.s; (NgRIN^I[IN (B, (Nq(B. (Nt(B.,s ((NtERNOP)QÆLX (B:s)E (Np)QÆDRU^NIKI Æ POSÆBNIKI(B,s)E, 1997)
(NpOS)QÆBNIK ADRESOWANO W^ITELQM(B. (NwÆN MÆSTITX (B13 (NKONTROLXNIH ROBÆT(B, (NQKÆ DA@TX ZMOGU PEREWÆRITI OBOW(B'(NQZKOWIJ RÆWENX ZNANX(B, (NWMÆNX Æ NAÆWI^OK U^NÆW ZGÆDNO Z DÆ@^O@ PROGRAMO@(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpEDAGOG)QÆKAs)E -- (NwIKLADANNQ MATEMATIKIs -- (NmETODIKA WIKLADANNQs; (NMATEMATIKAs; (NKONTROLXN)QÆ ROBOTIs)E