(Np)QÆSNÆ (B/s)E - )Qæ(NLXÇN(B, (Nw(B. (Ng(B.,s)E; (NtALOWIRQ(B, (Nw(B. (Nf(B.,s ((NkI)QÇW (B:s)E (NmUZI^NA uKRA)QÇNA(B,s)E, 1984)
(Nu WIDANN)QÆ PREDSTAWLENA DOBÆRKA PÆSENX KOMPOZITORA(B, (NZASLUVENOGO DÆQ^A MISTECTW uKRAÇNI wADIMA gRIGOROWI^A æLXÇNA(B.s)E
(NrIB^INSXKIJ `(B. "(Ns^ASTXE(B" 1; (NrIB^INSXKIJ `(B. (NkOLODZQNIJ VURAWELX (B9; (NrIB^INSXKIJ `(B. "(NkRASNYJ RASSWET(B" 14; (NrIB^INSXKIJ `(B. "(No ^EM PO@T DOVDI(B" 18; (NrIB^INSXKIJ `(B. "(NpESNQ O WERNOM DRUGE(B" 26; (NrIB^INSXKIJ `(B. "(NbALLADA O KRASOTE(B" 31; (NtATARENKO l(B. (Nw)QÆ^NIJ kIÇW (B40; (NrIB^INSXKIJ `(B. "(Ni]ET L@BOWX NADEVDU(B" 48; (NrIB^INSXKIJ `(B. (N~ERWONÆ ZORÆ (B53; (NrIB^INSXKIJ `(B. "(NeSLI W NEBE SONCE SWETIT(B" 59;s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: )Qæ(NLXÇN w(B. (Ng(B.s)E; (NmUZIKAs -- (NwOKALXN)QÆ TWORI(B. (NsPÆWs)E -- (Np)QÆSNÆs)E; (NUKRA)QÇNSXKÆ ESTRADNÆ PÆSNÆs)E; (NESTRADNA P)QÆSNQs)E; (NL)QÆRI^NÆ PÆSNÆs)E; (NP)QÆSNÆ PRO KOHANNQs)E; (NP)QÆSNÆ PRO MOLODÆSTXs)E