(NgRUPI WZA)QÃMODOPOMOGI(B: (NSOCÆALÆZACÆQ ^EREZ ROZWITOK TWOR^OGO POTENCÆALU (B:s)E (NMETOD(B. (NPOS)QÆB(B. (NDLQ FAHÆWCÆW(B, (NQKÆ PRAC@@TX U GRUPAH WZAÃMODOPOMOGI(B, (NSTWORENIH PRI kONSULXTATIWNIH PUNKTAH (B"(NdOWÆRA(B" (NCENTRÆW SOCÆALXNIH SLUVB DLQ SÆM(B'Ç, (NDÆTEJ TA MOLODÆ (B/s)E - (NlAZORENKO(B, (Nb(B. (Np(B.,s; (NpILIPENKO(B, (No(B. )Qæ.,s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NkALITA(B,s, 2005)
(NpOS)QÆBNIK ROZKRIWAÃ [LQHI SOCÆALÆZACÆÇ NARKOZALEVNOÇ MOLODÆ ^EREZ ROZWITOK TWOR^OGO POTENCÆALU(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NsOC)QÆALXNÆ SLUVBIs)E -- (NnARKOZALEVN)QÆs)E; (NSOC)QÆALÆZACÆQs)E; (NSOC)QÆALXNA ADAPTACÆQs)E; (NTWOR^IJ POTENC)QÆALs)E; (NNARKOZALEVN)QÆSTXs)E; (NART(B-(NTERAP)QÆQs)E; (NGE[TALXT(B-(NTERAP)QÆQs)E; (NGRUPI WZA)QÃMODOPOMOGIs)E