(NeKSPERIMENT NA EKRAN)QÆ KOMP(B'(N@TERA (B:s)E (NMONOGRAF)QÆQ (B/s)E - (NvUK(B, (N`(B.(No(B.s; (NwELI^KO(B, (Ns(B.(Np(B.s; (NsOKOL@K(B, (No(B.(Nm(B.s; (NsOKOLOWA(B, )Qæ.(Nw(B.s)E; (NsOKOLOW(B, (Np(B.(Nk(B.s; (NnAC)QÆONALXNA AKADEMÆQ PEDAGOGÆ^NIH NAUK uKRAÇNIs)E; )Qæ(NNSTITUT ÆNFORMACÆJNIH TEHNOLOGÆJ Æ ZASOBÆW NAW^ANNQ napn uKRAÇNIs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NpEDAGOG)QÆ^NA DUMKA(B,s)E, 2012)
(Nw MONOGRAF)QÆÇ ROZGLQDA@TXSQ TEORETI^NÆ Æ PRAKTI^NÆ ASPEKTI SU^ASNOGO STANU Æ TENDENCÆÇ ÆNFORMATIZACÆÇ NAW^ALXNOGO PROCESU U ZAGALXNOOSWÆTNÆJ [KOLÆ(B, (NPSIHOLOGO(B-(NPEDAGOGÆ^NÆ PROBLEMI WIKORISTANNQ ZASOBÆW ÆNFORMACÆJNO(B-(NKOMUNÆKACÆJNIH TEHNOLOGÆJ U NAW^ALXNOMU PROCESÆ Z PRIRODNI^O(B- (NMATEMATI^NIH DISCIPLÆN SEREDNXOÇ [KOLI(B.s)E
(NbIBLIOGR(B.: (NS(B. 174-179s
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpEDAGOG)QÆKAs)E -- (NdIDAKTIKAs -- (NtEHNOLOG)QÆÇ NAW^ANNQs)E -- (NkOMP(B'(N@TERNE NAW^ANNQs; (NEKSPERIMENTs; (NEKRANs; (NROBO^A ZONAs; (NANAL)QÆZs)E