(NwSESW)QÆTNQ ÆSTORÆQ (B:s)E (NP)QÆDRU^NIK(B: 11 (NKLAS (B/s)E - (NlADI^ENKO(B, (Nt(B. (Nw(B.,s; (NlATNIK(B, (Ng(B. (Nw(B.,s; (NpO^INOK(B, (Np(B. (Ns(B.,s; (Nm)QÆNÆSTERSTWO OSWÆTI Æ NAUKI uKRAÇNIs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (Na(B.(Ns(B.(Nk(B.,s, 2005)
(Np)QÆDRU^NIK MÆSTITX NAW^ALXNIJ MATERÆAL ÆZ WSESWÆTNXOÇ ÆSTORÆÇ DRUGOÇ POLOWINI hh(B- (NPO^ATKU hhæ ST(B. (NDLQ (B11 (NKLASU(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NwSESW)QÆTNQ ÆSTORÆQs)E -- 11 (NKLASs; )QÆ(NSTORÆQs)E; (NWSESW)QÆTNQ ÆSTORÆQs)E; (NDRUGA SW)QÆTOWA WÆJNAs)E; (NKRA)QÇNI zAHÆDNOÇ ãWROPIs)E; (NM)QÆVNARODNÆ WÆDNOSINIs)E; (NGLOBALXN)QÆ PROBLEMIs)E; (NHOLODNA W)QÆJNAs)E; (NKOLON)QÆALÆZMs)E; (NKRA)QÇNI aZÆÇs)E; (NKULXTURAs