(NwSESW)QÆTNQ ÆSTORÆQ(B. (NnOWÆTNÆJ PERÆOD (B(1914-1939 (NRR(B.) :s)E 10 (NKLAS (B/s - (Ng)QÆSEM(B, (No(B. (Nw(B.,s)E; (NdANILENKO(B, (Nw(B. (Nm(B.s; (NpODOB)QÃD(B, (Na(B. (No(B.s)E; (NlATNIK(B, (Ng(B. (Nw(B.,s; (Nm)QÆNÆSTERSTWO OSWÆTI uKRAÇNIs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (Nn)QÆKA(B-(NcENTR(B,s)E, 1999)
(Nu POS)QÆBNIKU ROZGLQNUTO POLÆTI^NIJ(B, (NSOCÆALXNO(B-(NEKONOMÆ^NIJ Æ KULXTURNIJ ROZWITOK DERVAW(B, (NMÆVNARODNÆ WÆDNOSINI(B, (NSUSPÆLXNÆ RUHI ROZKRITO NA OSNOWÆ WIKORISTANNQ KRA]OGO DOSWÆDU SU^ASNIH NAW^ALXNIH WIDANX Æ ZDOBUTKÆW ÆSTORI^NOÇ NAUKI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NwSESW)QÆTNQ ÆSTORÆQs)E -- (NnOW)QÆTNQ ÆSTORÆQs)E -- 1914-1939