)Qæ(NSTORÆQ EKONOMÆ^NIH U^ENX (B:s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (N`HIMENKO(B, (NpETRO )QæWANOWI^(B,s)E; (NlEONENKO(B, (NpETRO mIHAJLOWI^s; (NrOZUMNIJ(B, (Nw(B. (Np(B.,s; (NkIRPI^(B, (Nl(B. (Nw(B.,s ((NkI)QÇW (B:s)E (NzNANNQ(B-(NpRES(B,s, 2001)
(NpITANNQ STANOWLENNQ )QÆ ROZWITKU EKONOMÆ^NIH U^ENX WÆD NAJDAWNÆ[IH ^ASÆW DO SU^ASNOSTÆ(B. (NkNIGA MÆSTITX BÆOGRAFÆÇ NAJWIDATNÆ[IH U^ENIH(B-(NEKONOMÆSTÆW(B, (NSPISOK LAUREATÆW nOBELÆWSXKOÇ PREMÆÇ Z EKONOMÆKI ZA PERÆOD Z (B1969 (NPO (B1999 (NRÆK TA SPISOK REKOMENDACÆJNOÇ LÆTERATURI(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B.: (NS(B. 415-514s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NkEJNS dV(B. (Nm(B.s; (NkONDRATX)QÃW m(B. (Nd(B.s)E; (NmALXTUS t(B. (Nr(B.s; (NmARKS k(B. (Ng(B.s; (NmAR[ALL a(B.s; (Nm)QÆLLX d(B. (Ns(B.s)E; (NsM)QÆT a(B.s)E; (NtUGAN(B-(NbARANOWSXKIJ m(B. )Qæ.s)E; (NfR)QÆDMAN m(B.s)E; (NkOUZ r(B. (Ng(B.s; (NgAJ)QÃK f(B.-(Na(B. (NFONs)E; (NhARROD r(B. (Nf(B.s; (N~AQNOW o(B. (Nw(B.s; (N~EMBERL)QÆN e(B. (Ng(B.s)E; (NeKONOM)QÆ^NÆ W^ENNQs)E -- )Qæ(NSTORÆQs)E; (NEKONOM)QÆ^NA DUMKA sTARODAWNXOGO sHODUs)E; (NEKONOM)QÆ^NA DUMKA sTARODAWNXOÇ gRECÆÇs)E; (NMERKANTIL)QÆZMs)E; (NF)QÆZÆOKRATÆQs)E; (NEKONOM)QÆ^NA TEORÆQ a(B. (NsMÆTAs)E; (NEKONOM)QÆ^NE W^ENNQ k(B. (NmARKSAs)E; (NMARVINAL)QÆZMs)E; (NNEOKEJNS)QÆANSTWOs)E; (NEKONOM)QÆ^NIJ LÆBERALÆZMs)E; (NMONETARIZMs; (NTRADIC)QÆJNIJ AMERIKANSXKIJ ÆNSTITUCÆONALÆZMs)E; (NGLOBALXNA PROMISLOWA REWOL@C)QÆQs)E; )QÆ(NNFORMACÆJNE SUSPÆLXSTWOs)E