(NoSNOWN)QÆ NAPRQMKI ROBOTI(B, (NNAWI^KI TA UMÆNNQ WOLONTERA PROGRAMI (B"(NzMEN[ENNQ [KODI SERED OSÆB(B, (NQKÆ WVIWA@TX NARKOTIKI ÆN(B'Ã(NKCÆJNIM [LQHOM(B" /s)E - (NkALA[N)QÆKOW(B, (N`(B.s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (N`n)Qæsef(B,s)E, 2002)
(NpOS)QÆBNIK (B- (NREZULXTAT SPÆWPRACÆ ORGANÆZACÆJ W MEVAH REALÆZACÆÇ PROEKTU (B"(NpROFÆLAKTIKA wæl(B/(NsnædU SERED MOLODIH L@DEJ(B, (NQKÆ WVIWA@TX NARKOTIKI ÆN(B'Ã(NKCÆJNIM [LQHOM(B".s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NsOC)QÆALXNA DOPOMOGAs)E -- (NzABEZPE^ENNQ ZDOROW(B'(NQs -- (NnARKOTIKIs; (NNARKOTIKIs; (NKLASIF)QÆKACÆQ NARKOTI^NIH RE^OWINs)E; (Nw)Qæl(B/(Nsnæds)E; (NPROF)QÆLAKTIKAs)E; (NKL)QÆÃNTIs)E; (NWOLONTERIs; (NOSOBLIWOST)QÆ POWEDÆNKIs)E; (NREAL)QÆZACÆQ PROGRAMIs)E