(NuKRA)QÇNSXKIJ STILÆSTI^NIJ SLOWNIK (B=s)E Ukrainian stilistic dictionary - (NoG)QÆÃNKO(B, æ(NWAN æWANOWI^s)E (NMITROPOLIT uapc(B, (NPREDSTOQTELX ugpck(B, (NPOL)QÆTI^NIJ(B, (NGROMADSXKIJ Æ CERKOWNIJ DÆQ^(B, (NMOWOZNAWECX(B, (NLEKSIKOGRAF(B, Æ(NSTORIK CERKWI(B, (NPEDAGOG(B,s)E 1882-1972; )Qæ(NNSTITUT DOSLÆDÆW wOLINÆs)E ((Nw)QÆNNÆPEG (B:s)E (NnAKLADOM tOWARISTWA (B"(NwOLINX(B",s, 1978)
(NuKRA)QÇNSXKIJ STILÆSTI^NIJ SLOWNIK (B- (NCE PRACQ(B, (NZA QKU BUDE WDQ^NIJ KOVNIJ U^ENX(B, (NSTUDENT Æ W^ITELX UKRAÇNSXKOÇ MOWI(B; (NBATXKAM WÆN STANE U WELIKÆJ PRIGODÆ W DÆLÆ ZBAGA^ENNQ WLASNOGO ZNANNQ UKRAÇNSXKOÇ MOWI Æ W NAW^ANNÆ ÇÇ SWOÇH DÆTEJ(B. 1978 (NROKU SLOWNIK PEREWIDANO U wÆNNÆPEZÆ (B- (NZ DODATKOM ZAGOLOWNOÇ STORÆNKI ANGLÆJSXKO@ MOWO@ Æ POWNIM PERESKLADANNQM PEREDMOWI J POQSNENNQ SKORO^ENX(B. (NdLQ WSÆH(B, (NHTO BAVAÃ KRA]E ZNATI UKRAÇNSXKU LÆTERATURNU MOWU(B.s)E
(NpOQSNENNQ SKOR(B.: (NS(B. 491-496s
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NuKRA)QÇNSXKA MOWAs)E -- (NsTIL)QÆSTIKAs)E; (NDOW)QÆDKOWÆ ZÆBRANNQ SLÆWs)E; (NR)QÆDKÆSNE WIDANNQs)E