(NkOMP(B'(N@TERIZAC)QÆQ EKONOMÆ^NOGO ANALÆZU (B((NTEORÆQ PRAKTIKA(B) :s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NpROKOPENKO(B, )Qæ.(Nf(B.,s)E; (NgAN)QÆN(B, (Nw(B. æ.s)E; (NmOSKALENKO(B, (Nw(B. (Nw(B.s; (NhARK)QÆWSXKIJ NACÆONALXNIJ PEDAGOGÆ^NIJ UNÆWERSITET ÆMENÆ g(B.(Ns(B. (NsKOWORODIs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NcENTR NAW^ALXNO)QÇ LÆTERATURI(B,s)E, 2005)
(NoSNOWN)QÆ TEORETI^NÆ POLOVENNQ AWTOMATIZACÆÇ EKONOMÆ^NOGO ANALÆZU TA PRAKTI^NÆ REKOMENDACÆÇ ]ODO ANALÆZU SISTEM GOSPODAR@WANNQ(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B.: (NS(B. 326-327s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NeKONOM)QÆ^NIJ ANALÆZs)E; )Qæ(NNFORMACÆJNÆ SISTEMIs)E; (NeKONOM)QÆ^NA SISTEMAs)E; (NpROEKTUWANNQ ANAL)QÆZU GOSPODAR@WANNQs)E; (NaNAL)QÆZ GOSPODARSXKOÇ DÆQLXNOSTÆs)E; (NaNALIZ HOZQJSTWENNOJ DEQTELXNOSTIs; (NaNAL)QÆZ WIROBNICTWA PRODUKCÆÇs)E; (NaNALIZ PROIZWODSTWA PRODUKCIIs; (NaNAL)QÆZ WIROBNI^IH RESURSÆWs)E; (NaNALIZ PROIZWODSTWENNYH RESURSOWs; (Nf)QÆNANSOWIJ STAN PÆDPRIÃMSTWAs)E